REIKI

Reiki behandeling

Reiki betekent  Universele Levensenergie
Het belangrijkste doel van een Reiki behandeling is het toevoeren van energie.
Door extra energie wordt de gezondheid positief beïnvloedt.
Reiki ondersteunt op krachtige en natuurlijke wijze het proces van zelfgenezing. Reiki  kan worden toegepast bij klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Maar dient ook ter versterking van de gezondheid en het welbevinden.

Bij een Reiki-behandeling wordt een ingewijde Reiki-beoefenaar gezien als intermediair die de universele levensenergie doorgeeft aan de ontvanger. Deze energie vindt zelf haar weg naar de gebieden die het nodig hebben en heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen. Het doorgeven van deze energie kan via directe handoplegging of op afstand gerealiseerd worden. In de Reiki traditie worden onder andere de handmeridianen geopend, waardoor je een doorgever van Reiki wordt.

De Reiki behandeling

Een Reiki behandeling wordt meestal over de kleding heen gedaan. Men ligt op een massagetafel. Alle belangrijke energiepunten op je lichaam worden vervolgens na gegaan, waar nodig stroomt energie heen. Het is niet een van te voren bepaald proces. De volgorde van de handposities zijn wel van te voren bepaald. Ieder heeft zijn eigen zelfgenezende vermogen en energie. Je lichaam weet zelf waar ze de energie het beste nodig heeft en kan gebruiken.

Wat merk je ?
Tijdens een behandeling kan men een groot temperatuursverschil ervaren, warm en/of koud.
Sommige mensen ervaren een draaiende kolk of een straal van warmte. Het kan ook zijn dat je er helemaal niets van merkt, desondanks Reiki doet gewoon zijn werk. Men is tijdens en na de behandeling heel ontspannen.

Tarief Reiki behandeling; ongeveer 1.10 uur 60,-

Bel voor een afspraak 06 – 53 57 57 10

Ook geven wij ontspanningsmassages

EFT: Emotional Freedom Therapy

EFT – Emotional Freedom Therapie – is een methode om negativiteit uit het leven te verwijderen door middel van het tappen van bepaalde meridiaan punten waar bepaalde emoties liggen. Een zeer eenvoudige methode die snel is aan te leren en  heel effectief is.  Zowel in te zetten voor mentale als  lichamelijke klachten . Met EFT haal je de emotionele spanning van emoties of herinneringen af zodat je de lading, pijn, angst en dergelijke niet meer voelt het doet je niets meer na de behandeling. Na een paar behandelingen is je pijn, fobie, verslaving of trauma verdwenen. Je herinneringen zijn er nog, maar het nare gevoel verdwijnt.

De werkwijze
Bij EFT wordt met de  vingertoppen op specifieke punten op je lichaam getikt (tapping), terwijl je je concentreert op fysieke- ,emotionele- of psychische pijn. Met EFT tik je de emoties los. Het is een bevrijdingstechniek die je van emotionele- en fysieke klachten bevrijdt.  Het belangrijkste is dat je je kunt inleven in je emotioneel beladen klachten of problemen. Er wordt op de  meridianen geklopt, de punten waar de emoties liggen, de emotie worden zo vrij geklopt en de energiebanen  kunnen stromen.

EFT is geschikt bij de volgende klachten
PTSS
(Liefdes)verdriet
Afvallen
Rouwverwerking
Onzekerheid
Verslaafd
Misbruikt
Migraine
Slapeloosheid
Allergie

 

Voedingsadvies – Anti-Aging – Afslanken – Reiki – Massages – Personal Coaching – Supplementen – Workshops