Afslankconsulent

Orthomoleculair Afslankconsulent

Met het speciale op de persoon aangepaste afslankprogramma worden goede resultaten behaald. Na de anamnese (je medische en mentale achtergronden) bestaat het programma onder andere uit adviezen over gezonde voeding,  sport en/of beweging, aanpassingen van het eet- en leefpatroon en aanwijzingen om op gewicht te blijven. Er wordt gekeken of hormonale invloeden of voedsel intoleranties mogelijk de oorzaak zijn van een verstoord gewichtsverlies. Meer en meer ontstaan welvaartsziekten bij kinderen en volwassenen vooral door overgewicht, wat weer ontstaat door te weinig beweging en verkeerde voeding. Uit de praktijk weet ik dat maar weinig mensen echt weten wat gezond en ongezond voor hen is. Een programma op maat en gedegen advies met regelmatige begeleiding is de oplossing. De laatste 10 jaar had ik veel tevreden cliënten, die hun streefgewicht behaalden en dat nog steeds behouden hebben.

Eetplan op maat voor een gezond gewicht


Terry Kruller von  Nassau Dietz

Sinds jaar en dag hadden beweging, goede voeding, vitamines en gezond leven mijn interesse, zodoende kwam ik in aanraking met de orthomoleculaire leer. Door deze manier van leven is er erg veel mogelijk op het gebied van gezond en fit blijven, en je jong voelen. Ook veel klachten kunnen voorkomen en verbeterd worden. Voor mij is het een uitdaging om ook anderen te helpen een gezonde leefstijl te bereiken.
Van 2007-2009 volgde zij met succes de studie orthomoleculaire therapie bij SAGHO. Vervolgens behaalde ik het diploma Orthomoleculair Afslank-therapeut, deze opleiding volgde ik bij de SOE (stichting Orthomoleculaire Educatie), waar ik vervolgens meerdere cursussen volgde, waaronder Sport en Voeding. In de afgelopen jaren had ik mijn praktijk in Drenthe waar ik toen woonachtig was.

Mijn specialisme zijn in voedingsadviezen en voedingssupplementen en orthomoleculaire (orthos betekent optimaal) therapie. Deze therapie richt zich specifiek op het behandelen van diverse klachten zoals allergieën, diabetes, menopauze en klachten van het bewegingsapparaat. Dit met behulp van de juiste voeding en voedingssupplementen, op natuurlijke basis.  Maar ook voor het behouden van een goede gezondheid is deze therapie zeer geschikt. De orthomoleculaire therapeut adviseert een optimaal gebruik van belangrijke voedingsstoffen om het eventuele verstoorde evenwicht in het lichaam weer te herstellen.

Contact:

De Gezondheidsspecialist –  Terry Kruller von Nassau Dietz

orthomoleculaire therapie, orthomoleculair afslank consulent, personal coach, health coach, voedingsadvies

Den Haag en omgeving

telefoon: 06 – 53 57 57 10

email: info@degezondheidsspecialist.nl